Kollektiv aktivitet i 2021

28-08-2021

For at tilpasse arbejdspresset for vores medarbejdere og skabe et passioneret, ansvarligt og glad arbejdsmiljø, indleder vi igen den årlige gruppeudflugt i august. Til forskel fra tidligere ture foreslog Mr. Zheng, at vi kunne invitere vores familiemedlemmer til at nyde den vidunderlige tid sammen, hvilket gjorde denne tur mere meningsfuld.


På grund af udbrud af corona-virus blev vores grupperejse arrangeret på Pingsha Island, som ligger ved krydset mellem Nanhai-distriktet og Gaoming-distriktet i Foshan, og dækker et område på omkring 7,28 kvadratkilometer. Med allestedsnærværende bøfler, bananlunde, køkkenhaver, endeløse enge, er det et perfekt sted at komme tættere på naturen og slappe af fra det travle byliv.


Vi nød den behagelige havbrise og besluttede at holde en grillfest til frokost. Vi gik hurtigt hen til grillpladsen og kunne ikke vente med at lave bål. Steven, en international sælger afAnova, er en god kok derhjemme. Han satte behændigt strenge af kyllingevinger, lampekoteletter, blækspruttesknur og alle slags grøntsager på grillen over kullene, og penslede ingredienserne på den mad, alle blev tiltrukket af den lækre mad. Dem, der ikke kunne lave mad, brændte altid maden slemt, men Steven tog initiativ til at dele sin bagte mad med dem. Selvom det var svært at bage, bar alle et stort smil på læberne.


LED downlights


Efter at have nydt grillfesten tog vi til vandlandet på øen. Det lodrette rutsjebane og Big Rainbow rutsjebanen fangede først vores øjne, og vi kunne ikke vente med at tage vores måtter til toppen af ​​rutsjebanerne, med lukkede øjne og hurtigere hjerteslag gled vi endelig ned fra Big Rainbow rutsjebanen og faldt i vand på et øjeblik. Hvilket spændende og spændende spil! Derudover havde vi også svømmekonkurrence og andre vandrekreative aktiviteter henover eftermiddagen.


Gennem denne tur kan vi ikke kun fremme kommunikationen mellem kolleger, men også styrke den kollektive samhørighed og holdånd. I en sådan sund og positiv virksomhedskultur tror vi på, at Anova vil vinde en lysere fremtid!


LED mini spotlights

Få den seneste pris? Vi svarer så hurtigt som muligt (inden for 12 timer)

Fortrolighedspolitik